Luister
Live
28 oktober 2022 - 12:48
Deel dit artikel:

Profiteer nu tot 10 procent korting op al jouw schilderwerk bij Kremers Schilderwerken

De winter is weer in aantocht, de ideale tijd om uw woning te voorzien van een nieuwe look. Kremers Schilderwerken heeft daarom weer een mooie kortingsactie voor u in petto: Profteer nu tot 10% KORTING op al uw binnen- en buitenschilderwerk, spuitwerk & behangen.

valkenswaard24
  / advertorial

In de regio worden aankomende week 40.000 folders verspreid, maar mocht u deze niet ontvangen hebben, dan kunt u deze hieronder downloaden.

"We maken het dus weer extra voordelig voor u deze winter! Alles weer strak gelakt, gespoten of voorzien van een lekker fris nieuw behang. En dat met een mooie korting! Zo kunt u weer jaren onbezorgd genieten van uw woning. Wacht niet langer en neem snel contact met ons op via info@kremersschilderwerken.nl, 040-8422667 of 06-46188684. Neem ook eens een kijkje op onze websites lak-latexspuiten.nu en keimwerken.nl voor een totaaloverzicht van onze werkzaamheden."

Deze kortingsactie is alléén geldig op binnen- en buitenschilderwerken, spuitwerkzaamheden & behangen. Dus niet toepasbaar op glas zetten, houtrotreparaties & keimwerken. Niet geldig in combinatie met andere kortingen en niet geldig op reeds uitgebrachte offertes/opdrachten. De korting ontvangt u op de offerteprijs bij inlevering van deze waardebon, wanneer u tussen 1 november 2022 en 28 februari 2023 een getekende offerte overlegt. De uitvoering van het schilderwerk dient plaats te vinden in 2023.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug