Luister
Live
22 december 2022 - 06:03
Deel dit artikel:

Richard van den Dungen nieuwe commercieel directeur VDL Bus & Coach

Het directieteam van VDL Bus & Coach, met de hoofdvestiging in Valkenswaard, heeft per 1 december 2022 versterking gekregen van Richard van den Dungen (50) in de rol van commercieel directeur. Van den Dungen volgt in die functie Marcel Jacobs op na zijn vertrek in juni.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - VDL Bus & Coach

Als commercieel directeur zal Van den Dungen zich toeleggen op het aansturen van de commerciële organisatie in binnen- en buitenland, onder andere met als doel de klanttevredenheid op de lange termijn te borgen en verbeteren. Daarbij staat hij in nauw contact met de nationale sales organisaties van VDL Bus & Coach, die inmiddels in dertien landen gevestigd zijn.

Ervaring

In zijn laatste functie als verkoopdirecteur voor een Zwitserse beursgenoteerde organisatie was hij daar ongeveer tien jaar verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. Hij brengt daardoor veel ervaring mee als commercieel leidinggevende in zijn nieuwe rol bij VDL Bus & Coach.

'Hét verschil maken'

Richard van den Dungen: "Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met klanten, nieuwe collega’s en partners hét verschil te maken in de wereld van mobiliteit. VDL Bus & Coach is een prachtig bedrijf, met prachtige producten en beschikt over een sterke marktpositie. Aan mij de eer om deze positie via onze commerciële organisatie verder uit te bouwen en te versterken."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug