Luister
Live
25 januari 2023 - 08:31
Deel dit artikel:

Valkenswaardse autozaak al voor zestiende keer op rij Kia-dealer van het jaar

De Valkenswaardse autozaak Kia Winters, aan de Dragonder 18, is voor de zestiende keer op rij verkozen tot de beste Kia-dealer van Nederland. "Een enorme beloning voor ons superteam, waar we ontzettend trots op zijn."

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Google Streetview

Het team van de dealer uit Valkenswaard en Weert behaalde op alle criteria in de jaarlijkse verkiezing zeer hoge scores. Kia Nederland beoordeelt het dealernetwerk gedurende het hele jaar objectief en intensief op prestaties. Naast de realisatie van de diverse verkoop- en servicedoelstellingen, wordt ook nauwkeurig gekeken naar de klanttevredenheid die wordt gemeten via enquêtes, die na elk klantbezoek worden gehouden. Kia-dealer Auto Winters heeft zich in het afgelopen jaar weten te onderscheiden en de award is een erkenning voor de toewijding en optimale inzet van het gehele team.

Klanttevredenheid

Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland zegt: “Samen met onze dealers breken we jaar op jaar records in Nederland, met als ultieme resultaat onze nummer 1-positie in 2022. Ons succes is het resultaat van de som der delen en onze klantgerichte dealerorganisatie speelt hierbij een grote rol. Onze gehele organisatie scoort overall zeer goed als het gaat om klanttevredenheid en dan is het extra uitdagend om je als dealer te onderscheiden. En dat is precies wat de winnaars van de Top Dealer Award 2023 hebben gedaan.”

Verwachtingen altijd overtreffen

Bart Winters, namens het team van Kia- dealer Auto Winters, laat weten: “We zijn trots dat we zijn uitgeroepen tot Kia Top Dealer 2023. We willen verwachtingen altijd overtreffen en zijn dan ook zeer vereerd dat onze klanten dit waarderen."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug