Luister
muziek
18 februari 2023 - 09:49
Deel dit artikel:

Self storage geopend in Valkenswaard

Op 25 februari 2023 houdt 1Storage opslagverhuur in Valkenswaard een officiële opening. Zij zijn open van 10.00 tot 17.00 uur en om 14.00 is er een borrel met een hapje en een drankje.

valkenswaard24
  / advertorial
Advertentie

De locatie van 1Storage is op de Dragonder 43, 5555XZ in Valkenswaard. De eerste 70 units zijn reeds gerealiseerd, variërend van klein tot groot. De self storage-branche heeft de afgelopen jaren een flinke vlucht gekregen, doordat nieuwe huizen vaak een te kleine berging of garage hebben. Ook door opgroeiende kinderen of uitbreiding van het gezin ontstaat de behoefte voor meer ruimte.

Ruimte beter benutten

Een opslagruimte is niet alleen voor het verhuizen of verbouwen, maar ook voor bijvoorbeeld de zomer- en winterspullen, archief, documentatiemateriaal en nog veel meer. Ook winkels die hun ruimte beter willen benutten, slaan hun voorraden vaak op in een self storage.

Maar ook bijvoorbeeld zzp’ers en andere ondernemers kunnen hun voordeel doen met een opslagruimte. Bijvoorbeeld met een online webshop die haar spullen thuis niet meer op kan slaan. Of een timmerman die zijn bus met dure spullen niet ergens op een parkeerplaats achter wil laten. Hij of zij kan dan gewoon naar opslagruimte rijden, de spullen inladen en naar een klus gaan.

'Uw spullen staan veilig'

"Bij 1Storage staan uw spullen veilig. Wij hebben een uitgebreid alarm- en camerasysteem, waarbij alles wordt gemonitord. Het gebouw is vorst- en vochtvrij. Binnen onze ruime openingstijden (van 06.00 tot 23.00 uur) hebt u vrij toegang tot uw unit." Dat vertelt de trotse eigenaar van 1Storage.

Contact: telefoonnummer en website

Kortom: zijn er veel redenen om spullen in een opslagruimte op te slaan. Jouw opslagruimte boek je eenvoudig en snel via de website van 1Storage of neem contact op via 040-2405343.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie