Luister
muziek
20 februari 2023 - 09:16
Deel dit artikel:

Smeva introduceert Arrondi, een gesloten ‘eiland’ voor gekoelde versproducten

Koninklijke Smeva uit Valkenswaard introduceert Arrondi. Een gesloten zelfbedieningsmeubel dat klanten van vier kanten kunnen benaderen. Het concept verbruikt minimaal 50 procent minder energie met tot 35 procent minder vloeroppervlak dan open koelmeubels.

valkenswaard24
  / Redactie
Advertentie

Het Arrondi-design is een geïntegreerd ‘eiland’ met 2 lange en 2 korte zijden. Modulaire koppelingen maken legio opstellingen mogelijk. De afgeronde hoeken van dubbelglas zijn nieuw voor de branche. Een slimme noviteit zorgt ervoor dat ook de korte zijden optimaal worden gekoeld. Aan de ontwikkeling van het gepatenteerde koelmeubel is drie jaar gewerkt.

50 procent minder energie

Henk Dibbets, algemeen directeur Smeva: “Een open koeling voor zelfbediening is niet meer van deze tijd. Versproducten koelen zonder deuren is pure verspilling van kostbare energie. Retailers hoeven niet als hoofdsponsor van het energiebedrijf te fungeren. Is de branche bang voor omzetverlies en worden daarom de aloude open vitrines nog toegepast? Verduurzamen is een maatschappelijke plicht. Smeva kan en moet daaraan bijdragen.”

360 ̊shopping

Arrondi is volledig omsloten door dubbelglas. Het maximaal transparante concept zorgt voor een aantrekkelijke, goed zichtbare productpresentatie. Extra accent voor een premium versbeleving is het ronde glasdesign van de hoeken.

Tot 35 procent minder vloeroppervlakte

Arrondi integreert vier koelmeubels tot één koelvitrine. De opstelling is tot 35 procent compacter dan de traditionele semi-verticals, mede door de verticale, ruimtebesparende presentatie. De ruimtewinst op de winkelvloer gaat dus niet ten koste van het beschikbare etaleeroppervlak. Arrondi is zowel stekkerklaar als remote leverbaar.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie