Luister
muziek
4 maart 2023 - 06:04
Deel dit artikel:

Meezingen, lachen of een filmpje pakken, in maart kan het allemaal in Theater De Hofnar

De maand maart zit bomvol muziek, van Ierse folkmuziek en klassieke jazz tot blues, rock en soul. Ben je meer een cabaretliefhebber? Dan kun je je eind deze maand zeker laten verrassen door een van de cabaretvoorstellingen in Theater De Hofnar of tijdens het Wonka Comedy Festival.

valkenswaard24
  / advertorial
  • Beeld - Theater De Hofnar
Advertentie

Zin in een muzikaal avondje? Scrum brengt op donderdag 9 maart Ierse en Schotse folkmuziek in hun voorstelling Back to Basic. Akoestisch, van klein en breekbaar tot groots en meeslepend. Na afloop kun je (alleen) deze avond heerlijk afsluiten met een Guinness in het theatercafé. Op 11 maart kun je genieten van Elvis songs tijdens The Wanderers Play Elvis. Elke song wordt gespeeld met hart en ziel. Waar nodig mierzoet, dan weer swingend en energiek. Vrijdag 24 maakt maakt Tigre Blanco broeierige rocksongs, waarin americana, filmmuziek, gypsy en soul een verbond aangaan. Tijdens hun show ‘Radio Blanco’ te horen op vrijdag 24 maart.

Cabaret(festival)

Van herkenbare typetjes en droogkomische grappen tot internationale en Britse humor. Het komt allemaal voorbij. Op donderdag 23 staat Nabil met zijn voorstelling Absurd in Valkenswaard. Je kunt hem recent kennen van het tv-programma ‘Wie is de Mol’ of de film 'Marokkaanse Bruiloft'. Vrijdag 31 maart komt YouTube-ster Nienke Plas naar ons met een herkenbare en humoristische voorstelling over het pad dat zij als vrouw bewandeld heeft. Daarna volgt het Wonka Comedy Festival met een té gekke line-up. Met de relaxte en goedlachse Marlon Kicken, winnaar van Cameretten Festival 2021 Thjum Arts en de wereldwijd bekende namen in het comedycircuit Glenn Wool (Canadees) en de Britse comedian Jamali Maddix.

Nieuwe filmtitels in maart

In maart kun je voor de laatste keer genieten van de spannende thrillerfilm ‘Bones and All’ (16+). Of bezoek nog tot 13 maart de Nederlandse dramafilm ‘Klem’ (12+). De nieuwste filmtitels die we daarna draaien zijn de komedie en dramafilm ‘The Banshees of Inisherin’ (16+) en de komische, ontroerende film ‘A man Called Otto’ (12+), gebaseerd op de gelijknamige (New York Times) bestseller.

Kaarten

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur (040-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie