Luister
muziek
10 mei 2023 - 09:26
Deel dit artikel:

Boekhandel in Valkenswaard opent 's nachts de deuren voor laatste De Zeven Zussen

Boekhandel ReadShop De Boekenwaerd aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard start om middernacht (00.01 uur) met de verkoop van het boek 'Atlas'. Dit is het laatste deel van de razendpopulaire serie van 'De Zeven Zussen'.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - ReadShop De Boekenwaerd
Advertentie

De verkoop start dus komende nacht, op donderdag 11 mei 2023. "Ja hoor, ze zijn al binnen maar mogen nog niet worden verkocht. Wij boekhandels hebben een embargo getekend en dat respecteren wij natuurlijk", zegt de boekenwinkel uit Valkenswaard. "Maar voor diegene die niet kunnen wachten en er slapeloze nachten van hebben, gaan we donderdagochtend om 00.01 een uurtje open. Zodat jullie als eerste het felbegeerde laatste deel van De Zeven Zussen kunnen gaan lezen. Dat wordt een lange nacht."

Veel interesse

De Boekenwaerd is de winkel van Ylona van den Bos en René van der Goes. Zij hebben eind april de winkel geopend en sindsdien is de interesse in de boekenzaak groot. "Wat fijn dat er weer een boekhandel komt. We komen zeker een kijkje nemen als die open is", ving Valkenswaard24 eerder al op van een geïnteresseerde voorbijganger.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie