Luister
muziek
16 mei 2023 - 14:17
Deel dit artikel:

Smeva uit Valkenswaard wint designprijs met innovatief koelmeubel

Koninklijke Smeva uit Valkenswaard, een toonaangevende producent van onder andere koeltoonbanken, koelvitrines en koel- en vriescellen voor de voedsel- en drankenindustrie, heeft de prestigieuze iF Design Award gewonnen voor hun innovatieve Arrondi self-service in-store koelmeubel.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Smeva
Advertentie

Het ontwerp werd samen met GBO Innovation-makers uit Helmond ontwikkeld en werd geprezen om zijn unieke glasdesign en onderscheidend vermogen.

Arrondi is een revolutionair koelmeubel dat de perfecte combinatie biedt van esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid. Speciaal ontwikkeld voor de retailbranche. Met zijn transparantie, prachtige gebogen vormgeving en strakke lijnen trekt Arrondi onmiddellijk de aandacht van elke ruimte en biedt een optimale presentatie van de gekoelde producten. Maar het is niet alleen de buitenkant die indruk maakt. Arrondi is ontworpen met de nieuwste technologieën en materialen, waardoor het energie-efficiënt en milieuvriendelijk is.

"We zijn erg trots dat we deze prestigieuze prijs in Berlijn hebben gewonnen", zegt Henk Dibbets, CEO van Koninklijke Smeva. "Het winnen van deze prijs is een erkenning voor de inspanningen van ons team om innovatieve en duurzame oplossingen te bieden aan onze klanten. We willen GBO Innovation makers bedanken voor hun fantastische ontwerpwerk en we zijn verheugd om samen te werken met hen aan toekomstige projecten."

De iF Design Award is een van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld, en de winnaars worden beoordeeld op verschillende criteria, waaronder esthetiek, functionaliteit, duurzaamheid en innovatie. Dit jaar werden meer dan 10.000 inzendingen uit 52 landen beoordeeld door een panel van internationale experts.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie