Luister
Live
17 mei 2022 - 12:51
Deel dit artikel:

Officiële opening D-reizen Valkenswaard

Het is feest bij D-reizen Valkenswaard! Zaterdag 21 mei wordt de opening van het nieuwe reisbureau feestelijk gevierd, onder het genot van een hapje en een drankje.

valkenswaard24
  / advertorial

In het verbouwde reisbureau staat de beleving centraal en door indrukwekkende visuals op de muren komt men direct in vakantiesferen. De klanten weten de weg naar het reisbureau gelukkig ook weer te vinden. Na de coronapandemie is te merken dat er meer dan ooit behoefte is om lekker op vakantie gaan.

De vertrouwde gezichten van het team ontvangen vol trots klanten in hun nieuwe, verbouwde winkel om een droomvakantie voor hen te boeken. Het team bestaat uit Christel, Kristy, Rachel & Emmie. "Wij helpen u graag bij het zoeken en boeken van uw droomvakantie, daarnaast zorgen wij ervoor dat iedere klant met een glimlach de deur uit gaat en natuurlijk met een prachtige reis", aldus Emmie van Dommelen, manager van D-reizen Valkenswaard.

Reischeque

Het reisbureau zal zaterdag 21 mei om 13.30 uur op een feestelijke manier officieel worden geopend. Wie die dag naar de opening komt, wordt niet alleen getrakteerd op een hapje en een drankje, maar ontvangt ook een reischeque ter waarde van 50 euro. Christel, Kristy, Rachel en Emmie staan zaterdag klaar om iedereen te verwelkomen aan de Eindhovenseweg 30 in Valkenswaard.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug