Luister
Live
28 mei 2022 - 06:03
Deel dit artikel:

Saartje opent babyspa in Dommelen bij jubileum van huidinstituut

Op woensdag 1 juni 2022 is het tien jaar geleden dat Saartje Hoeks Willems de deuren opende van haar huidinstituut HuidBalans, in het prachtige pand aan de Bergstraat 69 in Dommelen. Dit laat ze niet zomaar voorbijgaan.

valkenswaard24
  / advertorial

Het ondernemerschap is voor Saartje niet vreemd, want op 19-jarige leeftijd startte ze in een kleine bewegingsstudio haar eerste schoonheidssalon, waarna zeven jaar later de salon verhuisde naar de mooi verbouwde garage bij het woonhuis met drie behandelruimtes. Doordat Saartje zeer ondernemend en innovatief is, groeide de salon al snel uit haar jasje en kwam het pand aan de Bergstraat op haar pad. Een geweldige ruimte van 180 vierkante meter. Nu, 21,5 jaar later, is het dan ook tijd om dit uitgebreid te vieren.

Het ondernemerschap gaat met ups en downs, soms heb je het in eigen hand maar vaak ook niet. Gelukkig weet Saartje dat ze van elke tegenslag kan leren en er hierdoor sterker uitkom. Als symbool stapt een grote olifant dan ook uit de wand in de entree van het pand waar HuidBalans is gevestigd.

Huidverbetering

Bij HuidBalans staat huidverbetering op nummer 1. Je kan terecht voor vele huidverzorgende, huidverjongende en huidverstevigende behandelingen. Heb je last van acne, rosacea, pigmentatiestoornissen of eczeem? "Daar weten wij raad mee", zegt Saartje. Aan de hand van de huidscan die gemaakt wordt met de Observ520 kan de huidspecialiste een verzorgingsadvies en behandelplan op maat maken.

Naast huidbehandelingen biedt HuidBalans ook tal van andere behandelingen aan. Zo zetten de specialistes permanente make-up aan op de ogen, lippen en wenkbrauwen. Verzorgen de pedicures de voeten met de uitgebreide pedicurebehandeling. "Verlossen wij overmatige haargroei door middel van de definitieve IPL-methode. Smelten we met de body-wizard plaatselijke vetophopingen weg en geven voedingsadvies in optimale gezondheid en gewichtsbeheersing."

Opening Saar’s Baby Spa

Tijdens de feestavond op 1 juni zal de officiële opening van Saar’s Baby Spa plaatsvinden. De babyspa is een unieke plek waar jonge ouders met hun liefste bezit samen kunnen genieten van algehele ontspanning tijdens de floating-sessies in speciale minijacuzzi’s en de heerlijke babymassages. De floating-sessies met de nek-floats zijn geschikt voor baby’s vanaf vier weken tot gemiddeld tien maanden. De chest-floats zijn geschikt voor baby’s van vier maanden tot twaalf maanden en de sit-floats voor kindjes van tien maanden tot maximaal twee jaar.

Een bezoek aan de babyspa is geschikt voor elke baby die algehele ontspanning nodig heeft, zoals bij slapeloze nachten, buikkrampjes en obstipatie. Ook ondersteunt de floating-sessie bij reflux, stimuleert het immuunsysteem en verbetert de bloedcirculatie, longcapaciteit en spierontwikkeling van de baby.

Feestavond

Tijdens de feestavond staan verschillende gastsprekers klaar om doeltreffende informatie te geven betreffende huid en gezondheid van buitenaf en binnenuit. "Nieuwsgierig naar wat wij jou kunnen bieden? Twijfel niet langer en kom gezellig onder het genot van een hapje en drankje kennismaken met het team en behandelingen van HuidBalans & Saar’s Baby Spa."

- Tijd: 19.00 tot 22.30 uur
- Gave goodiebag voor de eerste zeventig bezoekers staat klaar
- Leuke winactie onder alle die aanwezig zijn op de feestavond

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug