Luister
Live
3 juni 2022 - 09:32
Deel dit artikel:

Open dag op kinderboerderij De Kleine Meer: 'We zijn verheugd'

Kinderboerderij De Kleine Meer in Valkenswaard houdt op zondag 12 juni van 13.00 tot 17.00 uur haar jaarlijkse open dag. "Na de coronaperiode waarin we afwisselend geopend en gesloten zijn geweest, zijn we erg verheugd dat we na twee jaar weer de open dag kunnen organiseren", zegt voorzitter Paul Verspeek.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Kinderboerderij De Kleine Meer

Volgens de traditie vindt dit plaats op de tweede zondag van juni. “Op deze dag openen we graag extra onze poorten om iedereen te kunnen laten genieten van onze kinderboerderij.”

Spelletjes, springkussen en ballonnenclown

De open dag is aan de Bosstraat 45 in Valkenswaard. Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Er is van alles te doen. Beheerder Joris van Kuijk vertelt: “We maken er weer een feestelijke middag van nu het weer kan. Er zijn spelletjes, een springkussen, de ranjakoe en er loopt een ballonnenclown rond. Ook worden die middag de schapen geschoren. Natuurlijk is de bar geopend voor een lekker drankje of ijsje op het nieuwe terras."

Geitjes en bokjes geboren

Hij vervolgt: "Verder zijn afgelopen weken enkele kleine geitjes en bokjes geboren. Zo schattig. Zij lopen nu in de wei en zijn te bewonderen.” Je kunt zelf rondlopen, je vragen stellen aan de vrijwilligers en meedoen aan de activiteiten.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug