Luister
Live
23 juli 2022 - 12:21
Deel dit artikel:

Slim bezig zijn in je huis

De technologie is constant in ontwikkeling. En dat is natuurlijk niet gek, omdat wij als mensen ook telkens meer en meer groeien. In het dagelijks leven hebben we het ook telkens drukker. Het is dan fijn als we enkele dingen net een stuk makkelijker kunnen maken. Velen van ons kiezen er dan ook voor om slimme gadgets aan te schaffen of juist apps te downloaden die sommige zaken voor ons kunnen regelen. Wil jij meer weten over slimme gadgets die je kunt aanschaffen terwijl je van huis bent? In dit artikel zullen wij je hier meer over vertellen. Ben jij een klaar voor om nog technischer te zijn? Lees dan snel verder!

Wees brandgevaar een stapje voor

valkenswaard24
  / advertorial
  • Beeld - Pixabay / Foto ter illustratie

We kunnen er allemaal wel mee te maken krijgen. We hebben het over niets minder dan een ongeval waarbij je rook in huis hebt. Gezien we vooral doordeweeks hard aan het werk zijn, is het dan ook fijn dat je met een gerust hart je huis kunt verlaten. Gelukkig kun je nu een slimme rookmelder aanschaffen. Deze rookmelder vangt niet alleen op wanneer er sprake is van rook, maar ook koolmonoxide en hitte. De rookmelder zal jou alarmeren op het moment dat hier sprake van is. Het maakt niet uit of je in het huis bent of niet. Zelfs als er brandgevaar is zul je het meteen weten. Dit is natuurlijk super handig. Als je weet dat er een mogelijke dreiging is, kun je namelijk meteen actie ondernemen. Het fijne aan deze slimme rookmelder is dat je de meldingen ervan op je telefoon kan krijgen. Gezien je dit altijd bij de hand hebt, hoef je je geen zorgen te maken.

Maak al je apparaten slim

Naast een slimme rookmelder kun je ook gebruik maken van een slimme stekker. Met een slimme stekker kun je namelijk alle apparaten in je huis slim maken. Het enige wat je hoeft te doen is de slimme stekker in het stopcontact steken en vervolgens de stekker van het apparaat dat je slimmer wilt maken in de slimme stekker steken. Een groot voordeel van deze stekker is dat je ermee kunt besparen op je energierekening. Je kunt de stekker namelijk aan- en uitzetten wanneer jij het wilt. Daarnaast kun je je apparaten ook op afstand uitzetten in het geval dat je ze bent vergeten uit te zetten.

Kortom, kun je je kiezen voor een slimme rookmelder. Hiermee kun je brandgevaar voorkomen voordat het escaleert. Daarnaast kun je ook kiezen voor een slimme stekker. Zo kun je namelijk al je apparaten in huis slimmer maken. 

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug