Luister
Live
27 augustus 2022 - 09:46
Deel dit artikel:

Nieuwe samenwerking in Spanje: VDL Bus & Coach levert tien bussen

Het Spaanse The Bus Ontime heeft tien VDL Futura’s aan haar vloot toegevoegd. Ze zullen worden ingezet voor bedrijfsvervoer, schoolvervoer, toerisme en evenementen. VDL Bus & Coach en The Bus Ontime werken voor het eerst samen.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - VDL Bus & Coach

“Ondanks enkele moeilijke jaren zal de touringcarindustrie altijd van groot belang blijven voor Spanje en de toeristische sector in het bijzonder”, aldus Hector Rodriguez, Managing Director VDL Bus & Coach Espaňa S.L. “Wij zijn verheugd dat onze klanten blijven investeren in hun bedrijf door nieuwe touringcars aan te schaffen en daarbij vertrouwen op onze Futura’s vanwege hun kostenefficiëntie en het hoge niveau van passagierscomfort. Het spreekt voor zich dat VDL Bus & Coach Espaňa S.L. haar activiteiten op het gebied van verkoop van nieuwe voertuigen, parts en service zal versterken. Spanje is één van de belangrijkste groeimarkten voor VDL Bus & Coach in Europa. Wij kijken dan ook uit naar een langdurige samenwerking met The Bus Ontime.”

Herstel

Met de toename van de vrijheid om weer te reizen, vooral voor de toeristische sector, is er weer licht aan het einde van de tunnel. “De touringcarmarkt in Europa vertoont tekenen van herstel”, geeft Pieter Gerdingh, Business Manager Coach van VDL Bus & Coach, aan. “We hebben onlangs de productie van touringcars opgevoerd, waardoor we goed kunnen inspelen op de wensen en eisen van de Europese markt.”

De VDL Futura range heeft zich meer dan bewezen op het gebied van betrouwbaarheid en kostenefficiëntie. Met name de concurrerende kilometerprijs door het lage gewicht en brandstofverbruik in combinatie met de hoge passagierscapaciteit, zorgt voor een toegevoegde waarde om de winstgevendheid te verhogen, zeker in een tijd waarin de brandstofprijzen de pan uitrijzen. De zuinige Euro 6 aandrijflijn heeft een minimale impact op het milieu. In de VDL Futura’s zijn comfort, veiligheid, techniek en design perfect op elkaar afgestemd.

De Futura’s voor The Bus Ontime hebben een krachtige DAF MX-11 motor met 450 pk (7 voertuigen) of 410 pk (3 voertuigen) en zijn standaard uitgerust met Predictive Powertrain Control (PPC), de intelligente cruise control die anticipeert op de topografische situatie. Met behulp van GPS-gegevens berekent PPC continu het verloop van de weg, zodat op elk moment de juiste versnelling wordt gekozen. Op deze manier wordt het hoogste niveau van rijcomfort bereikt terwijl het brandstofverbruik laag blijft.

The Bus Ontime

De vloot van The Bus Ontime beschikt over voertuigen in alle categorieën van personenvervoer, die zich perfect aanpassen aan de meest veeleisende routes van hun klanten en onder de strengste veiligheidsmaatregelen. Klanten kunnen kiezen uit het breedste scala van bussen op de markt, van minibussen met 19 zitplaatsen tot high-end 70-persoons bussen, allemaal uitgerust met state-of-the-art veiligheidsvoorzieningen en extra's, zoals WIFI en USB-aansluiting voor maximaal comfort en gemak.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug