Luister
Live
2 september 2022 - 06:06
Deel dit artikel:

Gratis netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden in Valkenswaard

De laatste maanden is regelmatig in het nieuws dat de arbeidsmarkt onder druk staat en het aantal vacatures groeien. Maar hoe pak je het vinden van (ander) werk aan? Daar helpt de Bibliotheek in Valkenswaard bij in de gratis netwerkbijeenkomsten van Walk & Talk.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo

Iedereen is welkom om andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en ervaringen op te doen of te delen. De Thema’s ‘Talenten en interesses’, ‘Vacaturebanken en netwerken’, ‘CV en sollicitatiebrief’ komen aan bod. De bijeenkomsten zijn telkens elke eerste maandag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur en start op 5 september en er kan op elk moment aangesloten worden. Deelnemen is gratis. Aanmelden kan via de agenda op bibliotheekdekempen.nl.

Levende Bibliotheek: leven met een beperking

Bibliotheek de Kempen, Platform Gehandicapten en Agenda 22 houden op woensdagmiddag 28 september een 'levende bibliotheek’, waarin oud en jong, mensen mét of zonder beperking elkaar kunnen ontmoeten. Voor mensen met een beperking is overal aan meedoen niet altijd vanzelfsprekend. Zo is zelfstandig reizen met het openbaar vervoer lastiger voor mensen in een rolstoel. Of denk aan blinden, die een studie willen volgen of een brief van de gemeente ontvangen.

Aanmelden

Ben jij nieuwsgierig hoe het is om te leven met een beperking? Kom dan zeker een praatje maken. De levende bibliotheek zal geopend worden door burgemeester Anton Ederveen en kinderburgemeester Amy Vos. Deelnemen is gratis. Aanmelden kan via de agenda op bibliotheekdekempen.nl

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug