Luister
muziek
25 april 2024 - 08:45
Deel dit artikel:

Valkenswaardse Scouting Sint Maarten op weg naar landelijke scoutingwedstrijd

De Valkenswaardse Scouting Sint Maarten bereidt zich voor op een spannende uitdaging, want na een indrukwekkende prestatie op de regionale scoutingwedstrijd (RSW) staan ze nu klaar om Valkenswaard te vertegenwoordigen op het nationale toneel.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Scouting Sint Maarten
Advertentie

Met een totaal van 744 punten veroverden de zes Rampscouts de tweede plaats op de RSW, gehouden in Veldhoven op Scouting Hertog Jan van Brabant. Slechts negen punten scheidden hen van de eerste plaats, ingenomen door Scouting Nicasius uit Heeze, met 753 punten.

Deze prestatie heeft de Valkenswaardse Scouts gekwalificeerd voor de Landelijke Scoutingwedstrijd (LSW), die dit jaar plaatsvindt in Baarn, Utrecht, op 18, 19 en 20 mei. Met het overgrote deel van de patrouille, voorheen bekend als de RSW en de zeven Padkenners, hebben ze vorig jaar de RSW gewonnen, die werd gehouden bij Scouting Nicasius in Heeze. Op de LSW van vorig jaar eindigden ze op een eervolle twaalfde plaats van de 109 deelnemende patrouilles. Maar dit jaar streven ze naar nog betere resultaten en zijn vastberaden om hoger te eindigen.

'Enorm trots'

"We zijn enorm trots op onze prestaties tot nu toe, maar we zijn vastbesloten om dit jaar alles te geven om nog hoger te eindigen," verklaarde een woordvoerder van de Valkenswaardse Scouting Sint Maarten. "We kijken ernaar uit om samen met Heeze te strijden op de LSW en hopen Valkenswaard met trots te vertegenwoordigen."

Mediaprijs

Naast hun inspanningen op het gebied van wedstrijdprestaties, zet de patrouille ook alles op alles om de mediaprijs in de wacht te slepen. Met een actieve aanwezigheid op sociale media, waaronder een Instagramaccount, zijn ze vastbesloten om hun avontuur te delen en de aandacht te trekken van een breed publiek.

De gemeenschap van Valkenswaard kijkt vol verwachting uit naar de prestaties van de Valkenswaardse Scouting Sint Maarten op de komende LSW en wenst hen veel succes in hun streven naar succes en erkenning op nationaal niveau.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie