Luister
muziek
14 mei 2024 - 15:05
Deel dit artikel:

Markt in Het Gegraaf: ondernemers uit de wijk geven inkijkjein hun bedrijf

Verschillende ondernemers uit de Valkenswaardse wijk Het Gegraaf geven op de eerste editie van hun markt een inkijkje in hun bedrijf.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Op 2 juni, van 11.00 tot 15.00 uur, kun je een kijkje gaan nemen op de markt in Het Gegraaf. Je kunt er kennismaken met de diensten en producten van de ondernemers. “Er gaat binnen én buiten genoeg te doen en te beleven zijn, voor jong en oud”, zegt ondernemend Het Gegraaf. Het vindt plaats in De Hijskraan.

Wat is er allemaal te doen?

Ontdek verkoopkraampjes met verschillende producten, van handgemaakte ambachten tot speelgoed. Verwen jezelf met een aankoop en ondersteun lokale ondernemers. Laat je creativiteit en die van je kinderen de vrije loop tijdens een workshop, waar je een nieuwe dans kunt leren en knutselwerken kunt creëren. Laat je prikkelen door presentaties die je meenemen op een reis van kennis en inspiratie. Leer iets nieuws en laat je verrassen.

Muziek, drank en eten

Daarnaast zal er muziek zijn. Dj MixitUp is aanwezig. “Die zal zorgen voor lekkere beats en een heerlijk sfeertje.” Waag een gokje bij de bingo en maak kans op eeuwige roem en een kleinigheid. Dorstig of trek? Geen probleem. Binnen kun je verfrissende drankjes kopen (vergeet niet contant geld mee te nemen) en ze komen langs met kleine hapjes, gesponsord door de Jumbo van Het Gegraaf.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie