Luister
muziek
21 Juni 2024 08:21
Deel dit artikel:

Feel Good Store aan Corridor in Valkenswaard sluit na één jaar

De pop-upwinkel van Kringloop De Kempen aan de Corridor in Valkenswaard, de Feel Good Store, sluit over ruim een maand. Dat is de uitkomst van een nauwkeurige evaluatie van het bestuur.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
Advertentie

Als de deuren voorgoed sluiten, heeft de winkel er precies één jaar gezeten. Toenmalige directeur Ton Dietvorst vertelde Valkenswaard24 een jaar geleden al over het idee. Hij legde uit dat kledingwinkel voor in ieder geval een jaar aan de Corridor gevestigd zal zitten. “We gaan kijken of het rendabel is. Zo ja, dan gaan we door op deze locatie of een vestiging in de buurt hiervan.” In de winkel werden kleren voor een lage prijs verkocht.

Nu, bijna een jaar later, is de conclusie getrokken dat het dus net rendabel genoeg is. Het assortiment werd nog uitgebreid met onder meer snuisterijen, boeken en woonaccessoires, maar dat mocht niet helpen.

Gemengde gevoelens

Jolanda Snelders, de nieuwe directeur van Kringloop De Kempen, kondigt ‘met gemengde gevoelens’ aan dat Feel Good Store Valkenswaard gaat sluiten. “Deze winkel was vanaf het begin bedoeld als een tijdelijk pop-upinitiatief. Gestart met een focus op tweedehands kleding en later in het aanbod uitgebreid met klein huisraad. Vele klanten hebben we verrast met dit unieke concept met de uitstraling van een doorsnee winkel, maar met kringloopprijzen. Een mooie ervaring, waarvan we veel hebben geleerd voor toekomstige projecten”, vertelt Snelders aan Valkenswaard24.

Kringloopwinkel afgebrand in Veldhoven

De pop-upwinkel was een nieuwe wind die door het bedrijf waaide, waar ze de afgelopen jaren een flinke klap te verwerken hebben gekregen. In juli brandde namelijk hun vestiging in Velhoven af. Daarvoor werd een man uit Valkenswaard opgepakt. “De plannen voor de vestiging in Valkenswaard waren er daarvoor al”, lichtte Dietvorst een jaar geleden toe. Op 18 augustus 2023 openden ze voor het eerst de deuren. Het is onbekend wat er na 1 augustus met het pand gebeurt.

Focus

Snelders: “Komende tijd zullen we onze focus leggen op het verder versterken van onze vijf andere filialen in Veldhoven, Veldhoven City Centrum, Waalre, Eersel en Bergeijk. Blijf ons volgen voor updates en nieuws over wat er hierna komt.”

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie