Luister
muziek
27 oktober 2023 - 08:07
Deel dit artikel:

Feel Good Fashion in Valkenswaard komende zondag open

Kringloop De Kempen opent hun kledingwinkel Feel Good Fashion aan de Corridor in Valkenswaard aanstaande zondag 29 oktober.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - https://valkenswaard24.nl/bedrijven/artikel/92430/Kringloop-De-Kempen-opent-nieuwe-kledingwinkel-in-Valkenswaard
Advertentie

Dat doen ze normaliter niet, maar als proef openen ze de deuren voor eenmaal aanstaande zondag. De nieuwe kledingwinkel laat dan zien wat ze allemaal te bieden hebben.

Aan de Corridor in Valkenswaard is de nieuwe kledingwinkel in augustus van dit jaar geopend. Eigenaar daarvan is Kringloop de Kempen, dat meerdere vestigingen heeft in de regio. We spraken eerder al met Ton Dietvorst, de directeur van de kringloopwinkels. “Wij denken dat we op deze manier mensen weer zinvol werk kunnen bieden. Dat is ook een van onze doelen. Enerzijds willen we spullen een tweede leven geven, anderzijds mensen weer in hun kracht zetten door ze zinvol werk te geven in een omgeving die aantrekkelijk is.”

Op zondag 29 oktober zijn de deuren van de kringloopkledingwinkel dus geopend. "Kom shoppen en op de koffie", zo roept de winkel op. Feel Good Fashion zit gevestigd aan de Corridor 11 in Valkenswaard.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie