Luister
muziek
01 November 2023 17:13
Deel dit artikel:

Sterrenrestaurant Eden verhuist en verlaat Valkenswaard

Sterrenrestaurant Eden aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard gaat verhuizen naar Waalre. Vanaf 1 januari 2024 gaat eigenaar Herman Cooijmans zich met zijn restaurant in de Oude Toren vestigen.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Jelle Walinga, eigenaar van de Oude Toren in Waalre, maakt zijn vertrek bekend op social media. "Restaurant de Oude Toren begint een nieuw hoofdstuk. Een frisse wind en vernieuwing in het vooruitzicht", aldus Walinga. "Restaurant de Oude Toren blijft schitteren. Vanaf 1 januari 2024 verwelkomt de Oude Toren een enthousiaste nieuwe eigenaar."

Dat blijkt Herman Cooijmans te zijn, meldt het ED. Restaurant de Oude Toren meldt: "Na zeven jaar met passie en toewijding het schitterende restaurant in Waalre te hebben vormgegeven, omarmt Jelle een nieuwe uitdaging. Hij laat de Oude Toren achter in capabele handen, waar het na een frisse make-over als restaurant zijn deuren opnieuw zal openen."

Trots

Jelle kijkt met trots terug op de prachtige momenten en betekenis die het restaurant heeft gegeven. Een warm dankwoord aan alle gasten, partners, gezelligheidszoekers, feestvierders, carnavalliefhebbers en iedereen die heeft bijgedragen aan de ziel van de Oude Toren. Met in het bijzonder het geweldige team van uitstekende chefs in de keuken en enthousiaste jongelui in de bediening. Zonder de kennis en passie van de keukenbrigade was het nooit gelukt."

Kraai op het menu

Restaurant Eden weet zich goed in de (landelijke) media te vestigen deze week. Eerder gooiden zij hoge ogen met het serveren van kraaienborst. De delicatesse op het menu zorgde voor aandacht vanuit lokale, regionale en landelijke nieuwsmedia, van radio tot televisie.

Vanaf 1 januari 2024 is de Oude Toren van Cooijmans. Verder in het jaar zal hij definitief verhuizen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie