Luister
muziek
27 Maart 2024 10:10
Deel dit artikel:

Adverteren bij Valkenswaard24 is maatwerk: in the picture bij iedereen in de regio

Valkenswaard24 is uitgegroeid tot het grootste online nieuwsplatform van gemeente Valkenswaard en omgeving. Met Valkenswaard24 zetten we onze regio, de inwoners én ondernemers in de spotlights. Adverteren op onze app en website is voor iedereen (grote of kleine onderneming) mogelijk.

valkenswaard24
  / Redactie
Advertentie

Doordat het platform superflexibel is, hebben we ook veel te bieden voor ondernemers. Adverteren kan op tal van manier, precies zoals jij dat wilt. Zo bieden we advertentieruimte op onze website, gratis app en social media.

  • Iedere dag doorlopend zichtbaar op website en app
  • Lokaal zichtbaar
  • Lage kosten

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden voor adverteren te bekijken. Dat kan via info@valkenswaard24.nl.

Met een advertentiebanner op de app of website zien bezoekers van Valkenswaard24 direct wat jouw bedrijf uitstraalt en zijn ze met één klik op jouw website. Zoals je ziet, adverteren tal van bedrijven al op ons platform. Adverteren uitproberen? Dat kan heel eenvoudig voor een korte periode tegen een laag bedrag. Maar ook voor langere termijnen zijn er veel opties. Benieuwd welke? Neem vrijblijvend contact op via info@valkenswaard24.nl.

Promotioneel artikel

Het is ook mogelijk om een op maat gemaakte advertorial op onze app, website en social media te plaatsen. Dat houdt in dat er een artikel op ons platform verschijnt over jouw onderneming. Hierin brengen we het bedrijf uitgebreid in beeld op de manier zoals jij dat wilt. Je mag zelf een stuk aanleveren, waar wij eventuele grammaticale fouten uit halen. Ook dit mag gestuurd worden naar info@valkenswaard24.nl.

Dagelijks duizenden lezers

Valkenswaard24 bestaat nog maar twee jaar. Maar met trots kunnen we zeggen dat we inmiddels onomstreden populair zijn in onze gemeente. Dagelijks bezoeken duizenden mensen uit de regio van Valkenswaard onze app en website om het laatste nieuws te lezen. Met één oogopslag zien ze dan ook de opvallende en strakke banners. Zo is de kans op extra bezoekers voor jouw website heel groot. En dat betekent: meer potentiële klanten of werkzoekenden voor jouw onderneming. Maar uiteraard kan dit ook voor jouw evenement!

Vrijblijvend

Vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden voor adverteren te bekijken. Dat kan via info@valkenswaard24.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie