Luister
muziek
2 augustus 2023 - 05:36
Deel dit artikel:

Nieuwe zaak aan Corridor: Kijk op Gordijnen opent de deuren

Kijk op Gordijnen heeft deze week de deuren geopend aan de Corridor in Valkenswaard. Daar staat hun showroom vol raamdecoratie en vloeren. We nemen er een kijkje.

valkenswaard24
  / advertorial
Advertentie

De eigenaar van Kijk op Gordijnen in Valkenswaard is Martijn van Dalen. Het is onderdeel van een franchise, dat zich uitstrekt over de regio. Zij bieden persoonlijk contact over raamdecoratie. Maar ook vloeren zijn een van de producten die ze aanbieden. Martijn komt bij de mensen thuis langs om passend advies te geven. "Ik neem allerlei stalen mee. Door het licht in de woning kan de tint van de raamdecoratie of vloeren net iets anders zijn dan in de toonzaal aan de Corridor", vertelt Martijn.

Gordijnen, jaloezieën, inbetweens, shutters, rolgordijnen, plisségordijnen. Dat is een greep uit de producten die Kijk op Gordijnen aanbiedt. "Hier in de showroom in Valkenswaard zie je wat er allemaal mogelijk is", legt Martijn van Dalen uit. "Wij komen daarna graag bij de mensen langs om te kijken hoe de raamdecoratie er bij hen thuis uitziet. We geven dan direct een offerte en meten alles tot op de millimeter nauwkeurig op."

Hulp van familie

Kijk op Gordijnen is vijf dagen per week geopend in Valkenswaard. Van dinsdag tot en met zaterdag is de deur van 10.00 tot 17.00 uur open. "Buiten die openingstijden heb ik nog afspraken bij de mensen thuis", vertelt Martijn. Een bezige bij dus, maar hij krijgt hulp van zijn ouders en vriendin Astrid Martens. "Mijn ouders zijn ook ingeleerd en hebben productgevoel. Die gaan de showroom draaiende houden als ik afspraken heb." Datzelfde geldt voor Astrid, die nu ook zelfstandig ondernemer is in Valkenswaard, maar in de toekomst misschien mee gaat draaien bij Kijk op Gordijnen.

Gordijnenwereld ingerold

Helemaal onbekend in de interieurwereld is Martijn niet. Hij is jarenlang ontwerper en verkoper van keukens, badkamers en vloeren geweest. Martijn: "Door een oud-collega ben ik de gordijnenwereld ingegaan. Hij is de franchise-eigenaar van Kijk op Gordijnen. Hij heeft een aantal keer tegen me gezegd: 'doe dit nou'. Maar ik zat in loondienst, heb kinderen en vond het lekker veilig." Toch hakte hij de knoop door en startte als zelfstandig ondernemer.

Officiële opening en barbecue

Nu prijkt er een brede lach op Martijn zijn gezicht als hij praat over de officiële opening, afgelopen zondag. "Het is voor mij een big happening. Ik wil iedereen laten zien wat ik gemaakt heb. Ik denk dat er zondag zo’n zeventig vrienden en familieleden zijn langsgekomen. Iedereen die voorbij kwam lopen, wilde ook even praatje maken en kijken."

Pand stond acht jaar leeg

Zo geeft Martijn met Kijk op Gordijnen een nieuw leven aan dit pand, Corridor 15 in Valkenswaard. Hiervóór stond de ruimte acht jaar leeg. Twee broers knapten het op, maakten er appartementen in en vernieuwde de pui. Martijn maakte het écht af: "Het hele plan van hoe het er nu uitziet, heb ik zelf getekend. De vloeren, kasten, maatvoering, alles komt uit mijn eigen pennetje. Heel Valkenswaard is welkom om kennis te komen maken, de koffie staat klaar."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie