Luister
muziek
21 April 2024 21:52
Deel dit artikel:

Met dit spectaculaire ontwerp doet Stadsebergen mee aan bloemencorso in Valkenswaard

Wauw, wat heeft buurtschap Stadsebergen een prachtig ontwerp voor het bloemencorso in Valkenswaard gemaakt dit jaar. Ze hebben een spectaculair ontwerp gepresenteerd.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Buurtschap Stadsebergen
Advertentie

Met 'In Geuren en Kleuren' als thema en 'Verhalen Doorgeven' als ondertitel, belooft het corso in Valkenswaard in 2024 prachtig te worden. Buurtschap Stadsebergen doet mee met hun 'Zwaanridder', ontworpen door Eric Faassen. Op het ontwerp zien we twee zwanen als boten afgebeeld. Daarop staat een ridder met een zwaard.

Bevrijdingsfeest

In 2024 is Valkenswaard tachtig jaar bevrijd. Het bloemencorso in Valkenswaard is ooit als bevrijdingsfeest ontstaan. De themacommissie zoekt graag de verbinding bij zo’n memorabel moment, vertelden ze eerder. "We zijn daarom verheugd dat de themacommissie van Corso Valkenswaard weer een nieuw, creatief en leuk thema heeft bedacht. Waarbij het gaat om vertellen en doorgeven van verhalen."

Buurtschap Stadsebergen eindigde vorig jaar derde bij de juryprijzen van het bloemencorso. Hazestraat werd de grote winnaar.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie