Luister
muziek
26 Juni 2024 08:46
Deel dit artikel:

Gezinsbedevaart van Valkenswaardse parochie: 'Dag van ontmoeting, spel, verdieping en gebed'

Op zaterdag 31 augustus vindt in Waalre een eendaagse gezinsbedevaart plaats rond de heilige Willibrord, met als thema 'Hoor je Mij'? Deze dag wordt georganiseerd door onze parochie Heilige Willibrord (Valkenswaard e.o.) in samenwerking met de afdeling familiepastoraat van het Bisdom Den Bosch.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Google Streetview
Advertentie

Gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd zijn van harte welkom voor een 'dag van ontmoeting, spel, verdieping en gebed'. "De heilige Willibrord, patroon van de parochie, is de gids deze dag. Lang geleden stichtte hij in Waalre een kerkje. Hij kon zijn missiewerk gestalte geven door te bidden en te speuren naar Gods stem", zegt de parochie. "In zijn voetspoor trekken de gezinnen langs verschillende locaties waar ze manieren ontdekken om te communiceren met God."

Muziek zal hierbij een grote rol spelen. En ook dans, natuur, aanbidding en schoonheid. De bedevaart sluit af met een springprocessie zoals in Echternach en een feestelijke mis met bisschop Gerard de Korte. De dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Voor lunch wordt gezorgd. Deelname kost 5 euro per persoon. Gezinnen kunnen zich tot 1 augustus aanmelden via bisdomdenbosch.nl. Het vindt plaats in de Heilige Willibrorduskerk in Waalre.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie