Luister
muziek
09 Oktober 2024 06:55
Deel dit artikel:

'Kan ik met mijn rug naar het licht zitten?' centraal bij Oogcafé Valkenswaard

Het Oogcafé Valkenswaard en omstreken nodigt je graag uit voor de komende bijeenkomst op vrijdagmiddag 18 oktober a.s. van twee uur tot vier uur, met een inloop vanaf half twee uur, in de bibliotheek.

valkenswaard24
  / Evert Meijs
  • Beeld - Oogcafé
Advertentie

Het thema van de bijeenkomst is: 'Kan ik met mijn rug naar het licht zitten?' Miranda van Otterdijk is blind. Ze vertelt over haar ervaringen in alledaagste sociale situaties zoals op straat, in de winkel, op de sportschool, het perron en op feestjes. Na haar voordracht is er gelegenheid tot gezellig napraten.

De bibliotheek is te vinden in het gebouw De Hofnar, Hofnar 12, 5554 DA Valkenswaard. Iedere derde vrijdagmiddag van de maand vindt een bijeenkomst plaats, steeds van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Wil je iemand meenemen, dan is dat geen enkel bezwaar. De organisatie vindt het wel fijn als je je vooraf aanmeldt.

Het Oogcafé is een plek waar mensen met een oogaandoening of zichtprobleem elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Regelmatig staat het Oogcafé in het teken van een bepaald thema. De vorige informatieve bijeenkomst ging over een scala aan hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking. Op 18 oktober komt dus een heel ander aspect aan de orde, over ervaringen buitenshuis.

Graag verneemt de organisatie wat de verdere interesses zijn van de bezoekers en mogelijke suggesties voor één van de komende bijeenkomsten. Voor meer informatie en aanmelden via oogcafevalkenswaard@gmail.com of telefonisch via 06-12074049. Contactpersoon is Lisette Couwenberg.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie