Luister
muziek
11 November 2023 15:19
Deel dit artikel:

Sfeerverlichting in centrum wordt spectaculair ontstoken, ondernemers houden koopavond

Vrijdag 17 november, rond de klok van 18.00 uur, zullen wethouder Theo Geldens en de nieuwe kinderburgemeester Billy de Wit onder de pergola de gloednieuwe sfeerverlichting in het vernieuwde centrum van Valkenswaard officieel voor het eerst ontsteken.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Centrum Valkenswaard
Advertentie

Na deze gebeurtenis zal de spectaculaire lichtact Circo di Strada by Night door de winkelstraten van Valkenswaard rondtrekken. Diverse winkels in het centrum zullen tot 21.00 uur geopend zijn tijdens deze speciale koopavond.

Valkenswaard Centrum staat weer sfeervol in het licht vanaf vrijdag 17 november. Centrum Management Valkenswaard heeft nieuwe ledverlichting aangeschaft die zuinig en duurzaam is. De sfeerverlichting is bedoeld voor de donkere wintermaanden en dus niet specifiek voor de kerst.

Circo di Strada: de voorstelling die oplicht

Duizenden (led)lichtjes en bijpassende magische muziek en een gevarieerde combinatie van meerdere circus elementen zoals steltlopen, jongleren, eenwielfietsen en ballopen met bijpassende kostuums dat is Circo di Strada by Night.

Naast het ontsteken van de sfeerverlichting en de bijzondere licht act zijn ook de winkels in het centrum voor deze speciale gelegenheid geopend tot 21.00 uur.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie