Luister
muziek
8 februari 2024 - 11:40
Deel dit artikel:

'Beleef je zintuigen' centraal bij Oogcafé deze maand in Valkenswaard

Het Oogcafé in Valkenswaard is een plak waar mensen met een oogaandoening of met zichtproblemen elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Iedere derde vrijdag van de maand, met uitzondering van de vakantiemaanden juli en augustus, staat het Oogcafé in het teken van een bepaald thema. Deze maand is dat 'Beleef je zintuigen'.

valkenswaard24
  / Evert Meijs
Advertentie

Locatie: Bibliotheek De Kempen in Valkenswaard, De Hofnar 12.

De openingsbijeenkomst in januari was een groot succes. Velen uit Valkenswaard en omgeving waren aanwezig in de bibliotheek van Valkenswaard om te luisteren naar de openingstoespraak van wethouder Bram Bots. Ook enkele leden van de organiserende commissie vertelden over hun beperking en de wijze waarop ze daarmee omgaan.

Het thema voor de maand februari 2024 is: Beleef je zintuigen. Het is een workshop die zal worden verzorgd door Judocus en Marja van Hedel. In vier rondes komen vier zintuigen aan bod: ruiken, proeven, horen en voelen. Na de workshop is er gelegenheid om gezellig bij te praten.

Aanvang en sluitingstijd

Datum: vrijdag 16 februari 2024 van 14.00 tot 16.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis. Het heeft de voorkeur om je vooraf aan te melden via oogcafevalkenswaard@gmail.com.

Suggesties

De organisatie verneemt van de bezoekers graag wat hun interesses zijn en of zij mogelijke suggesties hebben voor één van de komende bijeenkomsten. Ken je iemand met een visuele beperking? Informeer hem of haar over dit initiatief. Wil je graag op de hoogte gebracht worden van toekomstige activiteiten van het Oogcafé? Meld je dan via oogcafevalkenswaard@gmail.com of via telefoonnummer 0612074049. Contactpersoon is Lisette Couwenberg.

Wil je graag iemand meebrengen - je partner, een familielid, mantelzorger, vriend(in) of een andere geïnteresseerde - dan is dat geen enkel bezwaar.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie