Luister
muziek
21 april 2024 - 06:59
Deel dit artikel:

Ballonnenfee met eigen show in Valkenswaard: Theater De Hofnar geeft tickets weg

In de meivakantie staat de Ballonnenfee, Pauline Biljard, met haar eigen show in Theater De Hofnar in Valkenswaard. Niet lang geleden was ze nog halve finalist in het tv-programma Blow Up op RTL 4. De Hofnar geeft twee tickets weg voor de voorstelling.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Het is volgens Pauline een heel leuke, vrolijke, gezellige voorstelling, speciaal voor kinderen. Als De Ballonnenfee zal ze een spannende, interactieve show opvoeren die volledig om ballonnen draait; 'De Ballonnenfee in de Zee'. "Kom mee naar de onderwaterwereld in een prachtig, groot ballonnendecor en zie de ballonfiguren op het podium ontstaan die spannende avonturen meemaken.

Harry de Haai

De kinderen mogen verkleed komen en mogen meedoen met de leuke liedjes, dansjes en samen helpen ze Harry de Haai. "Het belooft een superleuk uitje voor de allerkleinste onder ons te worden. Het is zo leuk. Eerst zijn er helemaal geen dieren te zien, alleen een schatkist. Zitten daar ballonnen in? Met de ballonnen komen de mooiste ballonzeedieren tot leven en daar gaan we veel lol mee maken, samen met de kinderen. Want meedoen is het leukste. Maar gewoon rustig op je gemakje kijken, mag natuurlijk ook." Alle kinderen krijgen een ballonfiguur mee naar huis.

De Ballonnenfee in de Zee vindt plaats op dinsdag 30 april 2024 om 11.00 uur in Theater de Hofnar in Valkenswaard. Tickets koop je HIER.

Win tickets voor Ballonnenfee in de Zee

Namens Pauline Biljard mag Theater De Hofnar twee tickets gratis weggeven. Wat je moet doen? Laat onder het Facebookbericht op onze pagina weten met wie jij wil gaan en stuur een mailtje naar info@deballonnenfee.nl. Pauline maakt later via de mail de winnaar bekend.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie