Luister
muziek
28 januari 2024 - 11:25
Deel dit artikel:

Valkie's Prijzenjacht op carnavalsdinsdag in Valkenswaard

Jeugdcommissie Striepersgat organiseert op carnavalsdinsdag 13 februari 2024 Valkie’s Prijzenjacht voor kinderen tot en met 12 jaar.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Anders dan vorige jaren worden er geen kaartjes met Valkie verstopt. De kinderen lopen een vaste route van 3,2 kilometer door het centrum van Valkenswaard, met opdrachten die gedaan kunnen worden om een prijs te verdienen. "Er zijn weer net zo veel kleine en grotere prijzen te winnen als voorgaande jaren", zegt de organisatie.

Op de dag zelf, tussen 12.30 en 13.15 uur, kun je een stempelkaart met route en opdrachten ophalen bij Feesterij Lugano. Hier worden ook broodjes verkocht voor onderweg. Er kunnen maximaal 200 deelnemers meedoen, dus kom op tijd om teleurstelling te voorkomen. Wil je zeker zijn van deelname, dan kun je je al aanmelden via jeugdcommissie@striepersgat.nl. Er zijn drie hoofdprijzen: tweemaal twee Toverland-kaartjes en een VIP-arrangement bowlen. Het lopen van de tocht is op eigen risico, er is geen begeleiding voor de kinderen onderweg.

Bij inlevering van een volle stempelkaart vóór 15.30 uur, krijgen de kinderen een prijs, ranja en iets lekkers. Daarna wordt er met jong en oud carnaval gevierd. Ook jeugdprins Ties d’n Twidde is met de jeugdraad en hopmarjannekes van de partij.

Bij slecht weer is er een alternatief programma bij Lugano waarmee ieder kind een prijs kan winnen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie