Luister
muziek
04 Juni 2024 13:46
Deel dit artikel:

Toch wel een theaterprogramma voor komend seizoen in De Borgh: ‘We gaan door!’

Theater De Borgh heeft tegen alle verwachtingen in een programma voor het komende seizoen gepresenteerd. “Wat de toekomst ook brengt; Theater De Borgh blijft bestaan.”

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Het leek er lange tijd op dat er geen nieuw programma voor Theater De Borgh in Budel gepresenteerd zou worden. Zeker niet toen het bestuur van de stichting opstapte.

Gesprekken met politiek

Maar Boy Janssen en Addie Compen lieten vorige week al doorschemeren dat er ‘een plan’ lag om het theater toch te vullen voor seizoen 2024-2025. “Wat een fantastische reacties hebben we afgelopen weken mogen ontvangen op die post”, meldt Theater De Borgh nu. “Dat heeft ons enorm goed gedaan. Ook positieve gesprekken met fracties en burgemeester hebben ons overtuigd om door te kunnen met het theater.”

Verder meldt Theater De Borgh: “Zonder te veel saaie details te vermelden, zijn we als theater nu zelfstandig en financieel onafhankelijk. Wat de toekomst ook brengt; Theater De Borgh blijft bestaan!”

‘Supertrots’

Er ligt nu ook een uitgebreid programma, van 28 september 2024 tot en met 31 mei 2025. “We zijn supertrots op ons programma dat we in hele korte tijd uit de grond hebben kunnen stampen. In de loop van het seizoen hopen we nog voorstellingen te kunnen toevoegen.” De exacte info over prijzen en passe-partouts verschijnen deze week op theaterdeborgh.nl.

Hieronder vind je het volledige programma van Theater De Borgh in Budel.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie