Luister
Live
6 januari 2021 - 17:07
Deel dit artikel:

Molotovcocktail naar gemeentehuis in Valkenswaard gegooid | VIDEO

Burgemeester Anton Ederveen heeft aangifte gedaan van poging tot brandstichting bij het gemeentehuis in Valkenswaard. In de vroege ochtend van vrijdag 1 januari is er een molotovcocktail gegooid bij het gemeentehuis. Bekijk de beelden hieronder.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Politie

Op de beelden is te zien dat twee personen op fietsen omstreeks 04.03 uur aankomen op De Hofnar in Valkenswaard. Hierbij steken zij vervolgens een molotovcocktail aan en werpen die in de richting van het gemeentehuis. Gelukkig vliegt het lont uit de fles en komt de molotovcocktail niet tot ontbranding. De fles komt neer op het plein voor het gemeentehuis.

De politie wil de identiteit van de twee personen weten. Weet jij wie deze personen zijn die in de vroege ochtend van 1 januari de molotovcocktail hebben gegooid? Of heb je die ochtend iets opvallends gezien of gehoord? Laat het de politie dan weten via het tipformulier of bel de gratis tiplijn 0800-6070.

Anoniem melden
Stel dat je weet wie hier achter zitten maar dat de daders jou ook kennen? Het is bijvoorbeeld een familielid, je buurman, een collega of een vriend. Dan ga je niet zo snel naar de politie. Als je niet naar de politie durft, is M. een goed alternatief. Bij M. kan je misdaad anoniem melden. Dat kan telefonisch via 0800 7000 tijdens een vertrouwelijk gesprek, maar ook online, via een formulier in een beveiligde omgeving.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug