Luister
muziek
15 januari 2021 - 05:58
Deel dit artikel:

Theater De Hofnar stelt Virtueel Val-Val-D’rie uit naar later dit seizoen

Voor het jaarlijkse Winterfestival Val-Val-D’rie in januari heeft De Hofnar dit jaar een online variant georganiseerd. "Helaas hebben we na de persconferentie van afgelopen dinsdag moeten besluiten het online festival uit te stellen naar een weekend later in dit seizoen."

valkenswaard24
  / Theater De Hofnar
  • Beeld - Michael van Tol
Advertentie

In de persconferentie is bekendgemaakt dat de lockdown verlengd wordt tot en met 9 februari. Deze verlenging heeft helaas ook gevolgen voor Virtueel Val-Val-D'rie. Van het RIVM mogen de optredens van professionele artiesten in de lockdown wel live gestreamd worden, maar die van lokale artiesten niet. "Tevens is het een heel onzekere tijd waarin wij, als Theater de Hofnar, geen enkel risico willen lopen." Naar welk weekend Virtueel Val-Val-D’rie verplaatst gaat worden is nog niet bekend.

Lokale artiesten stonden te popelen
De Hofnar had het online festival heel graag door willen laten gaan, vooral omdat ze het verenigingsleven in Valkenswaard zo belangrijk vinden. Ook de lokale artiesten stonden te popelen om weer op het podium te staan en hun optreden te laten zien aan, voor nu, de mensen thuis. "De gezondheid van iedereen is nu veel belangrijker en we gaan er met zijn allen een mooie, verlate editie van maken", stelt het theater.

Lockdown afwachten
De Hofnar: "Samen met lokale artiesten zijn we aan het kijken naar een nieuw geschikt weekend om het online festival plaats te laten vinden. Omdat het moeilijk te voorspellen is wanneer de lockdown voorbij is, wachten we de berichten van de overheid af. Daarna stellen we iedereen graag weer op de hoogte over de nieuwe data van Virtueel Val-Val-D’rie."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie