Luister
Live
8 september 2021 - 05:55
Deel dit artikel:

Jongeren richten nieuwe partij op in Valkenswaard: 'Vergeten hoe mooi onze gemeente is'

Valkenswaard is een politieke partij rijker. Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 presenteren ze zich als V.O.T.E. "Langzaam werd duidelijk dat we eigenlijk gewoon vergeten zijn hoe ongelofelijk mooi onze gemeente is."

valkenswaard24 / Stijn van Mierlo • Beeld - V.O.T.E.

Het zijn jongeren die samen gezellig zaten te buurten over het wel en wee van gemeente Valkenswaard. "Wat mis gaat voert vaak de boventoon", zegt de partij. "Zo kwamen ook wij wel eens samen en vlogen er verschillende typisch Valkenswaardse onderwerpen over de tafel. Langzaam werd duidelijk dat we eigenlijk gewoon vergeten zijn hoe ongelofelijk mooi onze gemeente is. Toch neemt dat niet weg dat er nog veel meer potentie is om te zorgen dat Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft ook in de toekomst bruisend blijven."

Dat is de eerste uitleg van de partij V.O.T.E., dat staat voor 'Valkenswaard: Onze Toekomst Eén'. "Wij geloven dat we de krachten in onze gemeente moeten bundelen. Het is tijd voor een positief geluid. Daarom kiezen wij ervoor om de weg in te slaan richting een nieuwe politieke partij. We willen ons hierbij voornamelijk inzetten voor huisvesting, het verbinden van organisaties, contact met de inwoners en het positief op de kaart zetten van onze geweldige dorpen. Op die manier willen we een levendige gemeente voor de toekomst garanderen."

Ze kunnen dit niet alleen, zo vertellen ze. Je kunt met ze meedenken en lid worden van de partij. Neem daarvoor contact met ze op. Check hun website, Facebook of stuur een mailtje naar info@vote-valkenswaard.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug