Luister
muziek
23 september 2022 - 06:06
Deel dit artikel:

Spetterend einde van buitenseizoen De Statie: AmeeZing Kidz en TributeFest Outdoor

In het weekend van 1 en 2 oktober sluit uitgaansgebied De Statie het buitenseizoen muzikaal af. Op zaterdag gebeurt dat met het TributeFest Outdoor. Op zondag kun je komen meezingen tijdens AmeeZing Kidz en AmeeZing Highschool.

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - M54 Beeldcreaties/Jurgen van Hoof
Advertentie

- Zaterdag 1 oktober: TributeFest Outdoor vanaf 20.30 uur
- Zondag 2 oktober: AmeeZing Kidz & AmeeZings High School vanaf 14.30 uur
Locatie: Frans van Beststraat Valkenswaard

AmeeZing Kidz & High School

Maar AmeeZing Valkenswaard was toch tijdens Pinksteren? Dat klopt, alleen viel het optreden van de jongste talenten van Valkenwaard toen letterlijk en figuurlijk in het water. Daarom mogen ze nu groots op herhaling op het buitenpodium aan de Frans van Beststraat.

Tijdens AmeeZing Kidz en AmeeZing High School beklimmen de beste jonge zangers en zangeressen van Valkenswaard het podium, begeleid door de AmeeZing Kidz-band en de schoolband van scholengemeenschap Were Di. Het publiek wordt uitgenodigd om uit volle borst mee te zingen. Wees gerust: er wordt voor songteksten gezorgd. AmeeZing Kidz start op zondag 2 oktober om 14.30 uur, gevolgd door AmeeZing High School om 16.30 uur.

TributeFest Outdoor

Na twee jaar afwezigheid keert ook het TributeFest Outdoor terug op De Statie. Op zaterdag 1 oktober kun je komen genieten van drie geweldige tributes. Zoden Aan De Dijk (ZADD) brengt – zoals de naam al doet vermoeden – een volwaardige ode aan de Nederlandse band De Dijk. Mount Temple kruipt vervolgens in de huid van Bono, The Edge, Adam Clayton en Larry Mullen jr., ook wel bekend als U2. Appelmuse brengt op overtuigende wijze de progressieve rock van Muse.

Het programma start om 20.30 uur en is gratis te bezoeken.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie