Luister
muziek
7 december 2022 - 12:10
Deel dit artikel:

Valkenswaardse muzikant Frank Scheepens (68) overleden

Frank Scheepens, van de Muziekwinkel in Valkenswaard, is op 68-jarige leeftijd overleden. Frank was een markante muzikant.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - Bernice Dings
Advertentie

Valkenswaard24 sprak vorig jaar nog met hem. Toen haalden we nog herinneringen op over zijn (muziek)leven. Dat deden we op de nieuwe locatie van de bekende Muziekwinkel aan de Leenderweg.

Joviaal mens

Muziekminnend Valkenswaard en omstreken kwam regelmatig bij hem 'een bakkie doen' in de winkel. Spontane jamsessies van deze voormalig Engelse leraar. Een veelzijdig en joviaal mens, die enorm gemist zal worden.

Uitnodiging

Omdat niet te achterhalen is wie allemaal tot zijn vrienden- en kennissenkring behoren, is een algemene uitnodiging verspreid. Die staat hieronder:

Wij nodigen u uit voor het afscheid op woensdag 14 december om 14.45 uur in de aula van het crematorium te Heeze, Somerenseweg 120. U bent vanaf 14.15 uur welkom in de ontvangstkamer. Na afloop willen wij graag met u samen zijn in de koffiekamer van het crematorium.

Aanstaande zondag, van 13.15 tot 13.45 uur, kunt u nog persoonlijk afscheid van Frank nemen in het uitvaartcentrum van coöperatie DELA te Valkenswaard, Rosheuvel 5. De winkel blijft geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie