Luister
muziek
3 februari 2023 - 09:22
Deel dit artikel:

Al zin in de zomer? Inschrijvingen van start van VSN Voetbaldagen in augustus

Evenals in 2022 organiseert RKVV Dommelen in de aanstaande zomervakantie de VSN Voetbaldagen. Dit jaar vindt deze voetbalweek plaats van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - RKVV Dommelen
Advertentie

Tijdens deze voetbalweek beleven de deelnemers iedere dag trainingen (ochtend) gericht op onder andere techniek en scoren (met ook specifieke keeperstraining) en diverse spelvormen (middag, zoals boardingvoetbal en kooivoetbal) waarbij voetbalplezier, saamhorigheid en samen voetballen bovenaan staan. De groepen worden op leeftijd ingedeeld waarbij het doel is dat iedereen actief mee kan doen, doelpunten kan maken en dus ook plezier kan beleven aan het mooie voetbalspel. Voor de keepers zijn er speciale keeperstrainingen en zijn voetballende meisjes natuurlijk ook meer dan welkom. Alle deelnemers ontvangen een JAKO-voetbaltenue en iedere dag lunch, sportdrank en tussendoortjes, zoals fruit.

Hoofdsponsor

Beeks Zien & Horen, is voor het derde jaar hoofdsponsor van de VSN Voetbaldagen. Met hun hoofdsponsorschap wil Beeks Zien & Horen een actieve bijdrage leveren aan het sporten en bewegen van kinderen en de maatschappelijke rol van RKVV Dommelen in Dommelen en de regio.

Inschrijven of meer weten?

Inschrijven kan via de website van VSN, voetbalschoolnederland.nl. Mocht je ingedeeld willen worden samen met een vriendje of vriendinnetje, dan is dat ook mogelijk (mits in dezelfde leeftijd). Voor meer informatie kijk je op rkvvdommelen.nl/voetbaldagen. Heb je een vraag, mail dan naar voetbaldagen@rkvvdommelen.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie