Luister
muziek
26 mei 2023 - 08:40
Deel dit artikel:

Bouwbedrijf Baken opent nieuw kantoor aan Markt in Valkenswaard

Bouwbedrijf Baken verhuist naar haar nieuwe kantoor aan de Markt in Valkenswaard. De nieuwe hoofdvestiging van het Valkenswaardse bouwbedrijf wordt op vrijdag 26 mei 2023 officieel geopend door wethouder Theus.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Evert Meijs (archieffoto)
Advertentie

Directeur Frank Lathouwers: “Als regionaal bouwbedrijf zijn we al 94 jaar betrokken bij een groot aantal nieuwbouwprojecten en verbouwingen in Valkenswaard en omgeving. Om nu onze intrek te nemen in een door onszelf gerealiseerd pand, midden op de Markt in Valkenswaard, is een mooie bekroning op het fantastische werk dat ons team van veelal lokale werknemers al jaren realiseert. Daar zijn we enorm trots op”.

“Als bedrijf zijn we ontzettend dankbaar dat we al bijna honderd jaar midden in de samenleving staan. De centrale ligging van ons nieuwe kantoor onderschrijft dat nog eens.”

Bouwbedrijf Baken werd in 1929 opgericht door Jan Baken. In de decennia daarna groeide het bouwbedrijf uit tot een gerespecteerde aannemer in Valkenswaard en omstreken. Bouwbedrijf Baken legt zich toe op zowel zakelijke en particuliere nieuwbouw als verbouwingen. Sinds 2021 maakt het bouwbedrijf deel uit van het concern van Kolen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie