Luister
muziek
30 mei 2023 - 15:23
Deel dit artikel:

Kampioen SV Valkenswaard wint laatste wedstrijd niet

SV Valkenswaard is er afgelopen maandag, vanuit het Limburgse Herten bij SHH, niet in geslaagd om bij de laatste wedstrijd van het seizoen nog punten mee naar huis te nemen. De wedstrijd was aan beide kanten een zeer matige.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Marc Janssen
Advertentie

Voor de wedstrijd werd SV Valkenswaard, als kampioen in deze competitie, zeer sportief onthaald door de club die ook lange tijd nog meestreed om de titel.

SHH had nog alle belang bij een overwinning om zich te kunnen plaatsen voor de play-offs. SHH begon de wedstrijd dan ook sterk wat al in de vierde minuut resulteerde in de 1-0, door slordig verdedigingswerk van SV Valkenswaard.

De eerste helft was daarna verder aan beiden kanten niet noemenswaardig. Tot kort voor rust. Na een overtreding op Mike van Dooren, waarbij de scheidsrechter de overtreding negeerde, profiteerde SHH van het balbezit. Een speler van SHH stuitte op twee verdedigers en de keeper van SV Valkenswaard, waarbij hij ten val kwam in het strafschopgebied. De scheidsrechter zag dit als een overtreding en gaf een penalty, die door SHH benut werd en de stand, net voor rust, op 2-0 bracht.

Meteen na rust kon de spits van SHH eenvoudig door het midden een schot lossen en wist de 3-0 te maken. SV Valkenswaard worstelde zich, zonder enkele basisspelers, door de wedstrijd heen en creëerde nog een paar kansen. In de 75ste minuut resulteerde dit nog in de 3-1 door een goal van Thom van de Donk die de bal strak binnenschoot.

Meer was er voor SV Valkenswaard, die een fantastisch seizoen achter de rug heeft, deze middag niet te behalen. Een ieder kan nu gaan genieten van een welverdiende vakantie en zich in augustus en september op gaan maken voor de competitie 2023-2024 in de 1ste klasse.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie