Luister
muziek
12 juni 2023 - 15:10
Deel dit artikel:

Raadsel in Valkenswaard: ‘Hond was al dood voordat die in het water terechtkwam’

Uit onderzoek van de politie blijkt dat de hond die dood werd gevonden in het Brugven in Valkenswaard, al overleden was voordat die in het water terechtkwam.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Dat meldt de politie desgevraagd aan Valkenswaard24. Verdere informatie wordt er verder niet gedeeld. Een woordvoerder van de politie laat weten: “De enige update die we op dit moment nog kunnen geven, is dat we in elk geval hebben vastgesteld dat de hond al was overleden voordat hij in het water terecht is gekomen. Er zullen geen updates meer volgen.”

Eigenaar verhoord

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat er een hond dood gevonden was in het Brugven in Valkenswaard. Onduidelijk is wat ermee gebeurd is. Een dag later is de eigenaar van de Mechelse herder verhoord door de politie. Nu blijkt dat de viervoeter dus al overleden was, voordat hij in het water terecht kwam.

Duizenden reacties

Ondertussen vragen ook op social media heel veel mensen zich af wat er met de dode hond gebeurd kan zijn. Duizenden reacties komen er binnen op het bericht op Facebook. Het artikel gaat het hele land door.

Meer informatie zal de politie niet gaan delen, zo laat de woordvoerder weten. Het is en blijft dus onbekend hoe de hond in het water terecht is gekomen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie