Luister
muziek
14 Oktober 2023 15:19
Deel dit artikel:

Petri straalt met BN'ers bij Gouden Televizier-Ring Gala: 'Dankbaar en uitgeteld'

Ze heeft met B&B Vol Liefde net niet de Gouden Televizier-Ring gewonnen afgelopen donderdag, maar ze keert voldaan huiswaarts. Petri Damen blikt terug op een bijzondere avond.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Het tv-programma Oogappels ging er met de felbegeerde Gouden Televizier-Ring vandoor. Het is de belangrijkste televisieprijs van Nederland. Bij de laatste drie kanshebbers zat ook B&B Vol Liefde, met de Valkenswaardse Petri Damen als deelneemster. Zij verzamelden tijdens de live-uitzending echter niet genoeg stemmen om Oogappels te verslaan. De derde genomineerde was De Oranjezomer.

Voor deze bijzondere gebeurtenis was de Valkenswaardse Petri Damen, tegenwoordig wonend en werkend in Frankrijk, naar Koninklijk Theater Carré gekomen. Op de rode loper straalde van oor tot oor. Ze blikt terug op een mooie avond. "Een drukke en bijzondere week vol nieuwe ervaringen in Nederland. En vooral heel veel lieve mensen! Dankbaar en uitgeteld terug in Monclar (Frankrijk, red.) waar de 30 graden nog aangetikt worden", vertelt Petri.

Op de foto met Bekende Nederlanders

Op Instagram deelt ze meerdere foto's van haar avond. Zo verscheen ze voor de camera en ging ze op de foto met BN'ers. Onder meer met Jeroen Kijk in de Vegte, Soundos El Ahmadi, Bob Sikkes en Stefano Keizers.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie