Luister
muziek
12 Oktober 2023 21:45
Deel dit artikel:

Petri uit Valkenswaard grijpt met B&B Vol Liefde net naast Gouden Televizier-Ring

Het tv-programma Oogappels heeft de Gouden Televizier-Ring gewonnen. B&B Vol Liefde, met de Valkenswaardse Petri Damen als deelneemster, was ook in de race, maar grijpt dus net naast de prijs.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - RTL / Roland J Reinders
Advertentie

Live vanuit Koninklijk Theater Carré in Amsterdam is donderdagavond de Gouden Televizier-Ring uitgereikt. Dit is de meest prestigieuze televisieprijs van Nederland. De ring gaat naar het allerbeste tv-programma van het afgelopen jaar. Het publiek mag daarover stemmen. Andere kanshebbers waren De Oranjezomer (SBS6) en B&B Vol Liefde (RTL 4). Het BNNVARA-programma Oogappels heeft de meeste stemmen binnengesleept en is daarmee de winnaar.

Smaakmaker Petri

Petri kwam niet altijd even positief over in de tv-serie B&B Vol Liefde. Zo werd ze vaak weggezet als een ietwat chagrijnige en gevoelloze vrouw. Zie bijvoorbeeld onderstaande video, waarbij de heren van Vandaag Inside zich uitlaten over Petri. Toch was ze daarmee een van de smaakmakers van afgelopen seizoen. B&B Vol Liefde trok wekelijks meer dan een miljoen kijkers.

Dit is B&B Vol Liefde

Ken je het programma niet, nog nooit van gehoord? Dan ben je een van de weinigen. In B&B Vol Liefde beginnen Nederlandse single B&B-eigenaren aan het liefdesavontuur van hun leven. Acht eigenaren van een bed and breakfast stellen hun harten open voor een leuke partner uit Nederland met wie zij hun leven verder willen delen.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie