Luister
muziek
20 oktober 2023 - 05:57
Deel dit artikel:

Peter Gillis komt naar Valkenswaard voor signeersessie van zijn kookboek

Peter Gillis komt naar Valkenswaard voor een signeersessie van zijn nieuwe kookboek. "Je houdt van 'm of je haat 'm", zegt Vincent de Bont, eigenaar van de Primera-vestiging in Valkenswaard.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Het boek 'Hatseflats!' brengt Peter Gillis op 2 november uit en is dan ook te koop bij de Primera. Om die reden is de vakantieparkengoeroe en tv-persoonlijkheid binnenkort in Valkenswaard te bewonderen. Hij gaat het hele land door. De Bont vertelt: "Na het bezoek aan ons, gaat hij door naar Heerlen en Sittard."

In Valkenswaard zet hij bij de Primera op zaterdag 4 november zijn handtekening in de boeken vanaf 10.00 uur. Hij zal er ongeveer een uur zijn. "Ik verwacht wel dat er tussen de vijftig en honderd mensen in de rij staan dan", vertelt Vincent de Bont. "Ik ben benaderd door de uitgever van het boek. Twee jaar geleden heeft Gillis zijn biografie uitgebracht. Toen is hij ook bij veel Primera's geweest, maar niet in Valkenswaard. Peter heeft nu gelukkig besloten om wel naar Valkenswaard te komen."

Negatief in het nieuws

Helemaal onomstreden is Gillis niet. De laatste tijd is hij regelmatig negatief in het nieuws. Zo mag hij onder meer in Valkenswaard de horeca op zijn Oostappen Vakantieparken niet openen. Ook zou hij volgens onderzoekers gesjoemeld hebben met de boekhouding. Vincent de Bont vertelt dat hij wel even met Primera heeft overlegd of dat het oké is om Peter Gillis langs te laten komen. "Zolang je niet veroordeeld bent, ben je onschuldig", aldus De Bont. "Wij zijn een boekenwinkel en doen daarom deze boekpresentatie. Hij heeft een grote groep fans. Je houdt van 'm of je haat 'm. Hij brengt wel veel volk op de been."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie