Luister
muziek
13 Juni 2024 15:36
Deel dit artikel:

Heren Hockeyclub Cranendonck kronen zich tot kampioen

Heren 1 van Hockeyclub Cranendonck (HCC) is kampioen geworden. "Wat een seizoen, wat een dag, wat een team, wat een topprestatie van het team", meldt HCC.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Hockeyclub Cranendonck (HCC)
Advertentie

Het is pas het tweede seizoen van Heren 1. Extra knap dat zij het kampioenschap binnengehaald hebben daardoor. Met een 4-3-winst tegen de heren van SMHC De Hopbel werd het publiek getrakteerd op een spannende wedstrijd met veel doelpunten. Hockeyclub Cranendonck trok uiteindelijk aan het langste eind.

Heren 1 werd kampioen op de zogeheten super sunday van Hockeyclub Cranendonck. Tijdens de wedstrijd van ons Heren 45 namen meer dan dertig kinderen deel aan de hockeyclinic die weer werd afgesloten met pannenkoeken en ranja. De 'mini's van de week', Dieke en Iris, stonden het Dames 1-team bij tijdens de voorbespreking, warming-up en scoorden het eerste doelpunt. Dames1 won met 5-0 van HC Oranje Rood.

Vuurwerk, feest en platte kar

Bij Heren1 waren Tristan en Dominic de 'mini's van de week'. Zo mochten ze van dichtbij meemaken hoe het team zich voorbereidde op hun kampioenswedstrijd, scoorden ze het eerste doelpunt en kregen ze een gesigneerde hockeybal. Na de wedstrijd barstte heeft kampioensfeest los met rook, vuurwerk, speaches van de coach en de uitreiking van de kampioensschaal. Na een rondrit op de platte kar werd het feest tot laat in de avond voortgezet in het clubhuis.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie