Luister
muziek
4 september 2021 - 15:55
Deel dit artikel:

FOTO'S: Dit is de állermooiste baard van Valkenswaard

De baard van Lothar Rutten is verkozen tot de allermooiste van Valkenswaard! Het komende jaar mag hij pronken met de titel 'Mooiste Baard van Valkenswaard 2021'.

valkenswaard24
  / Redactie
Advertentie

Lothar wint een baardverwenpakket van Green Street Barbershop. Hierin zitten professionele producten. Het gaat om een baardolie en -shampoo. Perfect om die prachtige baard mee te onderhouden.

Dag van de Baard

Het is vandaag de Internationale Dag van de Baard. Dit is een eerbetoon aan alle mannen met een volle baard, een ring, of een sik, zo omschrijft fijnedagvan.nl. "Op deze dag moet je verplicht onder de indruk zijn van stoere mannen die wél een volle bos op hun kin hun wangen kunnen kweken."

Samenwerking

Twee weken geleden startte Valkenswaard24 in samenwerking met Green Street Barbershop een winactie. Allerlei mooie baarden werden naar ons opgestuurd. Lothar is de grote winnaar. Gefeliciteerd. Andere prachtige baarden uit Valkenswaard zie je hieronder, want die mogen er ook zeker wezen. Doe volgend jaar vooral weer een gooi naar de titel.

Contact opnemen

Berichtje aan Lothar: vanaf 8 september kun je je verwenpakket ophalen bij Green Street Barbershop in Valkenswaard. Neem van tevoren even contact op met ze, via 06-38346773.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie