Luister
muziek
3 september 2022 - 09:00
Deel dit artikel:

Gezocht: De mooiste baard van Valkenswaard 2022

Het begint een kleine traditie te worden. Valkenswaard24 is weer op zoek naar de mooiste baard van Valkenswaard! Vandaag is het namelijk de Internationale Dag van de Baard.

valkenswaard24
  / Redactie
Advertentie

Ben of ken jij iemand met een prachtige baard? Zorg er dan voor dat wij een berichtje ontvangen met daarin hét bewijs; een foto van het schitterende kinhaar. De foto('s) mag je sturen naar redactie@valkenswaard24.nl. Vermeld daarbij even wat de naam van de baarddrager is.

Mooie prijs

In samenwerking met barbershop Scherpe Heren in Valkenswaard geven we een mooi onderhoudspakket voor de baard weg aan de winnaar. Daarin zit een baardconditioner voor de verzorging van de baard en het zachter en minder stug maken van de haren. Ook zit er een baardolie in, voor de verzorging na het douchen. Deze zijn allebei van het merk Hunter1114. Dit allemaal verpakt in een mooi doosje.

Meedoen

Dus twijfel niet. Laat je schitterende sik of baard zien! Stuur je foto('s) naar redactie@valkenswaard24.nl. Je mag de foto ook onder het Facebookbericht van Valkenswaard24 zetten, maar vermeld daarbij wel even de naam van de eigenaar van de baard. Woensdag 7 september maken we de winnaar bekend!

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie