Luister
muziek
04 Juli 2024 15:17
Deel dit artikel:

Portefeuilles ontslagen wethouder Geldens worden na zomerreces verdeeld

De portefeuilles van de ontslagen wethouder Theo Geldens worden pas na het zomerreces herverdeeld. Dat zal eind augustus zijn.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Gemeente Valkenswaard
Advertentie

Afgelopen donderdag werd Theo Geldens ontslagen als wethouder van gemeente Valkenswaard. In een emotionele vergadering liet een meerderheid van de gemeenteraad blijken geen vertrouwen meer te hebben in Geldens als wethouder. Het dossier rondom het Eurocircuit in Valkenswaard werd hem fataal. Wethouder Mieke Theus gaf die avond aan te overwegen om op te stappen.

Na het vertrek van wethouder Geldens heeft het college van B&W overleg gehad over de herverdeling van zijn portefeuilles. Gezien het zomerreces is er gekozen voor reguliere waarneming. Dat betekent dat de portefeuilles van Geldens in de zomermaanden worden waargenomen door wethouder Rens Pijnenburg.

Eind augustus kijkt het college opnieuw naar de portefeuilles en de mogelijke herverdeling. De portefeuilles van Geldens waren financiën, beheer openbare ruimte, natuur en landschapsontwikkeling, ruimtelijke ordening/omgevingsvergunningen, transitie landelijk gebied, masterplan centrum, gebiedsontwikkeling N69-zuid, Dommelland-Natuur. Daarbij was hij eerste loco-burgemeester.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie