Luister
Live
25 juli 2022 - 06:06
Deel dit artikel:

VIDEO: Valkenswaard weer op zoek naar nieuwe kinderburgemeester

Amy Vos, de huidige kinderburgemeester, doet een oproep aan kinderen om zich te melden als zij haar taak over willen nemen. "Kom dan met goede ideeën en wat jij graag zou willen veranderen in Valkenswaard."

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - YouTube Gemeente Valkenswaard

Het was een enerverend jaar voor Amy. Zo mocht ze als kinderburgemeester aanwezig zijn bij de landelijke intocht van Sinterklaas op tv. Daarnaast mocht ze de sleutel aan prins carnaval overhandigen. Laatst heeft ze samen met burgemeester Anton Ederveen de Eindhovenseweg heropend en met hem op een tandem gereden. "Wat ik ook heel leerzaam vond, was de Dodenherdenking", vertelt Amy verder.

Tijd om te shinen

Lijkt het jou wel wat om kinderburgemeester te worden en zit je in groep 7 of 8? Kom dan met goede ideeën over wat jij graag zou willen veranderen in Valkenswaard. Wat vind jij belangrijk? En waar wil jij komend jaar aandacht aan besteden? Stuur een mail naar de gemeente waarin je uitlegt waarom jij nou juist de persoon bent die hem bij zijn werk kan helpen. Stuur de mail vóór 14 september naar kinderburgemeester@valkenswaard.nl. Misschien zien we jou dan komend jaar naast de burgemeester én op Valkenswaard24 shinen!

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug