Luister
muziek
05 Juli 2024 08:33
Deel dit artikel:

Hulp voor Helpende Hand: Maarheezer initiatief ontvangt geld uit Hamont-Achel en van lokale Jumbo

De Helpende Hand Maarheeze, de vrijwillige hulpdienst van en voor Maarheezenaren, krijgt hulp uit onverwachte hoek. Van het Boekenkraampje uit Hamont-Achel is een financiële bijdrage ontvangen. Ook Jumbo Maarheeze schoot te hulp.

valkenswaard24
  / / Redactie
Advertentie

Het winkeltje Boekenkraampje verkoopt, naast allerlei hebbedingetjes en cadeautjes, ook tweedekansboeken. De opbrengst hiervan wordt geschonken aan een goed doel. Deze goede doelen kunnen door de klanten worden aangeleverd en de plaatselijke sociaal makelaar, Ilse Vaes, heeft de Helpende Hand Maarheeze als goed doel doorgegeven.

Maar ook van de plaatselijke Jumbo van Paul en Marjon Houben mocht de Helpende Hand een cheque ontvangen. De actie ‘Alle beetjes helpen’, die door de eigenaars van Jumbo Maarheeze is opgezet, leverde een cheque van 214 euro op.

Paul en Marjon kwamen de cheque zelf overhandigen op een zonnige donderdagochtend in Onze School. Daarbij lieten ze weten de activiteiten van verenigingen en organisaties in Maarheeze een warm hart toe te dragen en dat er op hun steun gerekend kan worden. Zij willen ook op sociaal-maatschappelijk terrein een bijdrage leveren aan het welzijn van Maarheezenaren.

De vrijwilligers van de Helpende Hand zijn hiermee heel erg geholpen. Er zijn geen inkomsten in de vorm van subsidies of iets dergelijks en soms moeten er toch wel uitgaven worden gedaan. Zo loopt er een telefoonabonnement en zijn onlangs nieuwe flyers gedrukt.

De Helpende Hand is overigens nog steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die af en toe iets voor een ander willen doen. Het gaat nooit om grote, tijdrovende, klussen. En je mag als vrijwilliger altijd nee zeggen als het niet uitkomt. Maar ben je bereid om eens met iemand naar het ziekenhuis te rijden of een boodschap te doen, ben je handig en doe je graag een klusje in huis of tuin? Meld je dan aan via 06-30772024.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie