Luister
muziek
10 Oktober 2024 13:55
Deel dit artikel:

Bakkerijen in Valkenswaard slachtoffer van deze inbrekers, politie publiceert videobeelden

Bij bakkerijen in de regio is de afgelopen tijd zes keer ingebroken. Ook Bakkerij De Vocht en Bakkerij Van Beek in Valkenswaard zijn slachtoffer geworden. De politie heeft foto’s van de daders gepubliceerd.

valkenswaard24
  / / Redactie
  • Beeld - Politie
Advertentie

De politie roept de hulp van de bevolking in bij de opsporing van een groep inbrekers die verantwoordelijk is voor meerdere inbraken in de regio. Afgelopen weekend, van zaterdag op zondag 23 juni, heeft een inbraak bij Bakkerij De Vocht in Nuenen geleid tot een buit van duizenden euro's.

“Deze inbraak maakt deel uit van een reeks inbraken en we vermoeden dat er een dadergroep actief is”, meldt de politie.

Bakkerij De Vocht, met haar hoofdvestiging aan De Huufkes 46 in Nuenen, heeft in totaal 22 bedrijfspanden, waarvan er vier keer ingebroken is. Naast de inbraak in Nuenen werden ook vestigingen in Geldrop, Leende en Valkenswaard doelwit van de inbrekers. Ook bakkerij Bekkers in Best is niet gespaard gebleven. De politie heeft beelden van vijf inbraken, met wisselende daders.

Bakkerijen De Vocht en Van Beek

In Valkenswaard zijn Bakkerij Van Beek aan de Nieuwe Waalreseweg en Bakkerij De Vocht aan de Leenderweg slachtoffer geworden van de inbraken. Bekijk hieronder foto’s van de inbraken.

De autoriteiten hebben foto’s en beelden van de verdachten gepubliceerd, in de hoop dat getuigen kunnen helpen bij het identificeren van de mannen. “Als je denkt dat je deze mannen herkent of weet waar ze zich bevinden, laat het ons weten”, roept de politie op. Tips kunnen worden ingediend via het online tipformulier of telefonisch via de opsporingstiplijn op 0800-6070. Anonieme meldingen zijn ook mogelijk via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000 of via hun beveiligde online omgeving.

Opsporing Verzocht laat daders op tv zien

De zaak zal binnenkort verder onder de aandacht worden gebracht in de programma's Bureau Brabant en Opsporing Verzocht, waar nog meer informatie en beelden gedeeld zullen worden.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie