Luister
muziek
10 februari 2021 - 11:19
Deel dit artikel:

Inschrijvingen voor VSN Voetbaldagen bij RKVV Dommelen geopend

Evenals in 2020 (en de jaren daarvoor) organiseert RKVV Dommelen in de zomervakantie de VSN Voetbaldagen voor jongens en meiden in de leeftijd 6 tot 16 jaar. Dit jaar vindt de voetbalweek plaats van maandag 23 tot en met vrijdag 27 augustus. De organisatie zal dan de geldende coronarichtlijnen in acht nemen en toepassen, zodat de deelnemers en vrijwilligers een veilige en plezierige week beleven.

valkenswaard24
  / Redactie
  • Beeld - RKVV Dommelen
Advertentie

Vanaf nu kan er ingeschreven worden voor dit voetbalevenement op de velden van sportpark ‘t Heike van RKVV Dommelen. Jongens en meisjes (veldspelers en keepers) in de leeftijd 6 tot en met 16 jaar schrijven zich in voor een week voetbalplezier via de site voetbalschoolnederland.nl. Als de voetbaldagen definitief doorgaan, zal er verzocht worden om betaling. Na betaling zal de deelname dan definitief zijn. Als men verzekerd wil zijn van deelname, is tijdig inschrijven aan te raden, vorig jaar waren de 200 plekken snel vergeven.

Tijdens deze voetbalweek beleven de deelnemers iedere dag trainingen gericht op onder andere techniek en scoren (met ook specifieke keeperstraining) en diverse spelvormen waarbij voetbalplezier, saamhorigheid en samen voetballen bovenaan staan. De groepen worden op leeftijd ingedeeld waarbij het doel is dat iedereen actief mee kan doen, doelpunten kan maken en dus ook plezier kan beleven aan het mooie voetbalspel.
Voor de keepers zijn er speciale keeperstrainingen en zijn voetballende meisjes natuurlijk ook meer dan welkom. Alle deelnemers ontvangen een JAKO-voetbaltenue en iedere dag lunch, sportdrank en tussendoortjes, zoals fruit.

Vriendje of vriendinnetje
Mocht je ingedeeld willen worden samen met een vriendje of vriendinnetje, dan is dat mogelijk. Mocht je meer informatie willen, dan kun je altijd mailen naar voetbaldagen@rkvvdommelen.nl.

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie