Luister
muziek
3 januari 2022 - 15:43
Deel dit artikel:

Ronny Everaerts nieuwe hoofdcoach VV De Valk

VV De Valk heeft in Ronny Everaerts na een intensieve sollicitatieprocedure een opvolger gevonden voor interimtrainer Huub Vermeulen.

De voetbalclub heeft in Everaerts een ambitieuze trainer gevonden, die volledig achter het technisch beleid van de vereniging staat. De coach gaf eind november aan dat hij na drie seizoenen vertrekt bij FC Cranendonck.

Naast het trainen en het coachen van het vaandelteam gaat Everaerts nauwe contacten onderhouden met het begeleidingsteam van het tweede elftal en de jeugd. Hij is ook nog werkzaam als docent KNVB waarin hij de opleiding trainer/coach UEFA C verzorgt.

Vruchtbare samenwerking

valkenswaard24
  / Stijn van Mierlo
  • Beeld - Hennie Roosen
Advertentie

Ronny Everaerts is 48 jaar en woont in Best. Als trainer heeft hij al een flinke ervaring opgebouwd bij tal van clubs zowel in binnen- als buitenland. "Wij zijn ervan overtuigd dat Ronny met zijn ervaring en gedrevenheid deze ambitieuze en jonge selectie verder kan ontwikkelen", zegt VV De Valk. "Wij zijn als vereniging erg blij met de komst van Ronny en hebben alle vertrouwen in een vruchtbare samenwerking."

Download de gratis app van Valkenswaard24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie